Ny funktionallitet i telefonen

Nu har det hänt lite i vårt telefonsystem, dels som gör det mera komplicerat för vissa men framförallt mycket enklare för många.

Här är några exempel på situationer:

1) Ej hemligt nummer men okänt för oss

Fungerar som tidigare att man blir välkomnad och får trycka 99 om man är försäljare. Man blir sedan inkopplad och om ingen svarar efter 30 sek så kommer man till menyn att välja vem man söker. Beroende på vad man väljer där kan man få mobiltelefonnummer eller prata in ett meddelande. Har man valt den man sökte så kommer meddelandet endast att skickas till den valdas mailbox.

2) Ej hemligt nummer men känt och vitlistat NYTT!

Ett vitlistat nummer (kan endast läggas in av oss) kommer direkt bli inkopplad till telefonerna här. Ingen meny med försäljar val osv kommer pratas upp. Om ingen svarar på 30 sek kommer samma telefonsvarar meny upp som ovan.

3) Hemligt nummer NYTT!
Alla med hemligt nummer kommer till en ny meny där de tvingas uppge sitt nummer med en tonvalstelefon. Detta nummer kommer sedan användas som nummerpresentation och beroende på om nummret är vitlistat eller inte så kommer steg 1 eller 2 här ovan köras. Nummret som knappas in kommer även synas i våra telefoner före vi svarar och då berätta vem du är. Så uppge korrekt nummer annars kanske vi inte svarar.

Har du en önskan att vitlista något nummer för att slippa den första menyn. Säg då till så fixar vi det.

Finns det något annat du stör dig på eller kanske skulle önska i funktion (bara fantasin sätter stopp!) så säg till så kanske det går att orda.
Som exempel så  kan du få aktuell temperatur uppläst hemma hos oss om man knappar siffror i menyn. ALLT går att göra! Det gäller bara att komma på idén! 🙂