Nu är det snart dags för lillebror att komma.

Nu är det inte långt kvar till lillebror förväntas göra entre och jag kan lova att det inte kommer kännas som en dag för tidigt… Den i vanliga fall vänligt sinnade hyresvärden har sedan ett par veckor varit rejält trött på hyresgästens allt större utrymmesbehov.

Övertalningsförsöken för att locka ut killen är många, men inget har tydligen varit tillräckligt lockande än. Hyresvärden börjar så smått misströsta och humöret börjar dala ner mot kyligare breddgrader. Kanske att föredra iof då värmen är en stor anledning till den bristande entusiasmen över den inneboende.

I sin väntan hittade hyresvärden det här avhysningsbrevet som omgående skall överräckas till hyresgästen om han ännu inte flyttat ut den sista kontraktsdagen. Hyresvärden hoppas med det få omedelbar effekt annars hotar rättsliga åtgärder.

Vräkningsorder:

Kära bebis.

Bf-dagen (beräknad födelse, för alla som inte är bevandrad i gravidvärlden) är nu passerad, varför vi, dina än så länge tålmodiga föräldrar nu ser oss tvugna att informera dig om att hyreskontraktet på din etta gått ut. Då önskemål om förlängning av hyreskontrakt inte inkommit till oss senast tre månader innan bf-dagen måste vi därför underrätta dig om vräkning. Du har nu 24 timmar på dig att lämna bostaden, utgången finner du strax söderut.

Skulle du trots detta inte lämna bostaden frivilligt ser vi ingen annan utväg än avhysning.

Vidare vill vi underrätta dig om att parkeringsböter kommer utdelas samt trängselskatt debiteras fr.o.m idag.

Med vänlig hälsning /Dina föräldrar.

//Maria

  • Frida

    Hihi… det där brevet ska jag komma ihåg. 🙂 Kan säkert vara mycket användbart nån gång i början av nästa år.