Sommarlov

Så var den äntligen klar! Terminen jag aldrig trodde skulle ta slut. Sista tentan är uthämtad, (godkänd med en hårsmån!) och sista gruppuppgiften inlämnad för bedömning. Såvida inte de tycker vi gjort något helt katastrofalt är det slut för den här gången…

Det känns konstigt. Jag har hela tiden vetat att när terminen är slut kommer lillebror när som helst. Nu ÄR terminen slut, men inte ska jag ha barn inte… Det känns helt overkligt att jag inom några veckor kommer vara tvåbarnsmamma… Tvåbarnsmamma, vem pratar de om! Inte mig i alla fall! Jag skakar vilt på huvet i protest… Talk to the hand, cause the head won´t listen. Jag hoppas insikten kommer när det är dags åtmindstonde….

Eftersom jag tar ett uppehåll i studierna och vill behålla min ersättningsnivå från då jag jobbade får det inte finnas nått glapp i min sysselsättning. Så idag, första dagen på ”sommarlovet” bär det av till arbetsförmedlingen för inskrivning… Nån som vill anställa en sprickfärdig, halvhalt kvinna som föder barn vilken dag som helst???

Nähä, inte det… då kan jag med andra ord fortsätta ta det lugnt och äta glass i solskenet. =)     /Maria