Hjälp!

Det vore jättebra om alla som läser här kommenterar blogg-inläggen. Då vet man att någon har läst det man skriver och det skapar mera inlägg så du slipper komma hit utan att det inte finns några uppdateringar.

För albumdelen är framförallt jag (Johannes) tacksam om du kan betygsätta bilderna du tittar på. En bit under bilden finns en rad med stjärnor. Från 0 till 5 stärnor. Detta ger mig en indikation vilka bilder du tycker är bra och det ger mig feedback vad andra tycker om just den bilden.

Som information så har jag även strukturerat om albumet i tidsperider istället för jespers ålder. Detta gör det mycket enklare att hitta en speciellt bild och även följa vad som händer då vi får en till liten bebis snart.

En annan förändring är att bildstorleken har minskat i fullstorleken och en Copyright text har tillkommit på bilderna. Detta betyder att bilden kanske inte passar som skrivbordsbakgrund eller vad du önskar göra med den. Detta för att nya kameran skapar otroligt stora bilder och de tar mycket plats till ingen nytta. Men de finns kvar hos oss i fullstorlek. Så önsklar du en bild  utan Copyright text och i större storlek så skicka ett mail eller ring så fixar vi det.

[thumb:1537:l]

  • Frida

    Hm… jag använder ju i princip alltid bilder på Jesper som skrivbordsbakgrund på jobbet, blir ju inte alls bra nu ju. Byter varje eller varannan vecka eller så… när det finns roliga bilder på ”tvära”.

  • Beror lite på din upplösning på jobbet. Fullstorleken är sparade så att upplösningen du har på skärmen på jobbet nog är lägre än bilden.
    Så det ska inte vara någon fara.
    Men om du har upplösning på 1600×1200 eller så borde du nog få en annan bild som är större.
    Så enda nackdelen du får är Copyright texten längst ned.. Men den går nog att leva med! =)