Nu är han här!

Det blev tillslut inget av de fruktade alternativen trots att lillebror stannade i ettan tills långt efter det att barnvakterna befriats från sin jour och lämnat Sollentuna för lata semesterdagar. När det stod klart att ingen utflyttning skulle ske så länge barnvakerna fanns kvar i stan packade föräldrarna bilen och for västerut till en semesterledig farmor som öppnade sitt hem för barnbarnet och hans nödställda föräldrar.

När så hyresgästen tillslut på allvar bestämde sig för att flytta ut vid 3tiden en morgon var det med lugnt hjärta föräldrarna överlämnade storebror i farmors trygga famn för att ägna sig åt avhysningen. Hela operationen gick snabbt, om ej helt smärtfritt och redan klockan 7 samma morgon kunde föräldrarna konstatera att ettan nu är tom igen och lillebror numer har betydligt större svängrum till sin ståtliga längd.

Efter överlämnandet har ettan ej annonserats ut igen. /Maria