Vattkoppor var det här!

Han klarade sig när det var vattkoppepedemi på dagis i våras, han klarade sig den första omgången nu i höst. Men tredje gången gillt som det så fint heter var det stopp. Stopp i form av illröda blåsor över hela kroppen som omöjliggör både dagisgång och utevistelse. En inte helt ideal situation då killen är pigg och sprallig och full av bus, men smittsam som den värsta farsot.[thumb:1894:c] Det är inte lätt att hålla humöret uppe varken på honom eller oss vuxna. Så nu när blåsorna torkat ut och han ligger på gränsen till att få gå till dagis tänkte jag att vi skulle tillbringa dagen på Skansen så att han om han nu skulle ha någon smitta kvar inte har närkontakt med andra barn, men ändå får göra något kul, visar sig vädret från sin sämsta sida. Och tro mig, tillbringa en dag på Skansen i regnrusk… nä, inte fullt så desperat är jag än… /Maria

  • Synd att inte Skansen ligger här, vi har soligt väder. Fast det är klart det skulle ha blivit en bit att åka.
    Hoppas lunchen smakade bra istället.

    Kran mamma!