Lillebror börjat fatta

Vi när en bestämd kille i det sollentunska hemmet. Redan vid 5 månaders ålder vet han vad han vill och visar med all tydlighet när det är något som inte passar. Jesper som så smidigt snodde åt sig en av lillebrors julklappar får se upp. Den taktiken kan han nog se som förlorad. När vår lille diktator fått fingrarna på nått intressant vaktar han det med en höks vaksamhet. Om man vågar sig dit och tar i från honom det som för tillfället är hans största kärlek kan man vänta sig ett tjut värdigt ett brandlarm. Han vrålar i ljudnivåer som man inte trodde den lilla kroppen kunde åstadkomma. Är man vis återbärgar man snabbt som ögat det åtråvärda och husfriden kan lägra sig igen. Kan det vara så att småbröder föds med en speciell gen som gör att de kan hävda sig mot det äldre och starkare syskonet? Kanske nått att forska i för jag har inget minne av att Jesper visade upp ett liknande ägande-begär i så tidig ålder… / Maria