Albin går!

… och pappa i huset har startat språkskola. Med lite stöd går så lillkillen. I stugan finns lära-gå vagnen, men även här hemma har han börjat ta sig fram längs med möblerna. Den andra tanden har även tittat fram. Jag såg den när jag hissade upp honom i luften idag… Hur länge den har synts vet vi inte… Det är så sant som Johannes säger att Albin får så mycket mindre av allt om man jämför med storebror. Mindre gonattsånger sjungna för sig, han får inte öva på att äta själv så som Jesper fick, och ingen gräver honom i munnen på jakt efter nya tänder tio gånger om dan… Så för att kompensera har det nu startats språkskola. Varje gång vi sitter till bords är det ett evinnerligt tjatande om mamma, pappa, Jesper och lampan… Albin själv verkar måttligt road och gurglar på bäst han vill… och jag, jag låtsas rycka på axlarna åt allt, men viskar i smyg till den gurglande dreggelkungen ” säg mamma, säg mamma… / Maria