Baksmälla

Ja, inte för min del, men nog för flera andra. Jag har härmed i vuxet (i jämförelese med många andra som var där snudd på pensionärsvarning…) och relativt nyktert tillstånd bevittnat vad som sker på konferenser. I ålder vuxna människor som beter sig som om den normala världen utanför slutar existera när man kliver innanför dörrarna på en konferensanläggning. Utan att nämna några namn kan jag i alla fall konstatera att min gifta rumskamrat inte sov i sin säng och hon var inte ensam om att inte göra det… (jag lägger inga spekulationer i vad de gjorde eller inte gjorde i andras sängar… bara att de inte låg i sina…)
Fast jag har kanske bara blivit präktig och tråkig… jag har ju varit på konferens förut utan att bli lika illa berörd… Fast jag bör nog beakta att min egen promillenivå i det fallet inte varit lika blygsamm som den här gången… Men, men nästa gång Johannes aviserar konferensresa ska jag nog anlita detektiv… Inte för att jag inte litar på honom, men hans arbetskamrater vet man ju aldrig vad de har för avsikter… /Maria