Jag har bestämt mig…

Nu har jag gått igenom och ältat klart. Jag har bestämt mig! Det blir ingen fast anställning i höst, även om det är en utomordentligt bra halvtid. Det är schemalagda arbetspass varje måndag och varannan helg. Nä, det går inte att få ihop… Och när det krockar med skolan, vilket det kommer att göra mer eller mindre så kan jag ju aldrig låta skolan gå före om jag tar en ”riktig” anställning…

SÅ jag kommer gå tillbaka till att vara timanställd. Ännu ett beslut som känns helt rätt när det väl är förankrat i kropp och själ. Jag tror faktiskt att en utav anledningarna till att jag så starkt funderade på att säga ”ja” var att de gärna vill att jag gör det… Men hur smickrande det än än så fungerar det inte riktigt så… Johannes kommer börja jobba under veckorna igen och vi har två dagisbarn att sörja för att de inte ser mer av dagis än sitt hem… Sen när helgen äntligen kommer ska jag då åka iväg och jobba hela tiden…  Nä, nån måtta får det vara! Men det är ett grymt roligt jobb jag tackar nej till… /Maria