Sommarlov!!!

Snart i alla fall… Jag har bara en lektion kvar på den här lååånga terminen. Fast en till är det egentligen, men den missar jag då vi åker på Ålandskryssning nästa vecka. Hm… hur kunde den resan hamna på en dag som jag har lektion… 😉 Men det känns lite overkligt att den här terminen verkligen tog slut. Ett tag tvivlade jag starkt på att den verkligen skulle göra det. I höst väntar uppsatsskrivande och en ny klass igen… Och kanske mer jobb på mitt extrajobb… men det är inget bestämt än. Erbjudandet ligger ute, men vi har inte bestämt oss än… I potten ligger en halvtid, precis som jag har nu, fast med lite andra tider. Vore en bra tidpunkt att fortsätta gå på schema då jag/vi i stort sett kan lägga upp uppsatsskrivandet hur vi vill i höst… Men som sagt… inget är bestämt än… /Maria