Suppleant i vår BRF

Ops, utan att direkt tänka på vad jag ger mig in på svarade jag Ja på frågan om att bli suppleant i vår BRF. Jag som inte ens kan betydelsen av ordet och framför allt stava det. Hoppas det inte är något krav?
Har just läst på vad ordet står för så jag får lite koll på vad det handlar om.
Föreningen då? Det är inte ett hus med 13 lägenheter med minimal budget som den jag köpte i Bromma. Som det står på hemsidan:

Föreningen består av 20 hus med tillsammans nästan 700 lägenheter – det är med andra ord en mycket stor bostadsrättsförening. Föreningen är också Sollentunas näst största ägare av bostadsfastigheter.

Det började med att jag skickade in lite bilder jag tyckte skulle passa på föreningens hemsida. Sedan var det ett behov av bilder så jag började leverera fotorepotage och allmänna bilder jag själv hitta på. Senaste var det ett rent fotojobb som finns i albumet med kommentarer.
Har visat intresse av att få lite fart på hemsidan och idag träffade jag en från styrelsen. En bra stunds pratande och i mitten kom han in på ämnet att det slutar lite folk i styrelsen och nya behöver komma in och om jag kunde tänka mig bli suppleant.
– Ja…

Så var det klart, eller förmodligen.. Ska vara någon årsstämma eller vad det nu heter (Ohmy, mycket nya saker att lära sig nu) där det officella beslutet tas.. Hur nu det görs?.. Förslag på mig och om inga protester genomförs så går det igenom?.. Jag är helt ovetande om hur allt detta går till.

Hemsidan är ruskigt omodern och behöver en ansiktslyftning. En sak det ska tryckas mera på är att sälja föreningen. För alla som köper lägenhet tittar väl först in på hemsidan eller?
En webbkamera högst upp på höghuset som kommer visa ett riktigt spektakulär utsikt blir en av de första sakerna jag ska försöka mig på.
Blir en riktigt säljande livebild av föreningens läge och som genererar besök från hela landet som ska få veta vad Solhjulet BRF är för något!

Får väl se om alla tankar är lika bra imorgon när jag vaknar för nu har jag plöjt igenom 2 tjocka böcker med årsredovisningar för föreningen och genomgång av boendeenkäten. Så jag är trött i skallen… Och då har jag en tendens att sväva lite bortom rimligheten…

  • Frida

    Shit! Engagerad tvåbarnsfar… min bror… 😉