VM i vuxenpoäng!

[thumb:2165:r]
Vi har skaffat husvagn! Det måste vara typ guldmedalj i vuxenpoäng… ännu värre blir det eftersom vi inte har något drag på vår bil… Vad är då detta? Jo, den ska faktiskt användas som gäststuga till sommarstugan. Den har varit i vår ägo några månader, men det är först nu den är på plats och fysiskt gör sig påmind om vår präktighet. Det är ingen dyr sak… ungefär lika gammal som jag och lite sliten och grå… eller mest brun faktiskt då hela inredningen från gardiner till soffkuddar är brunmönstrade. Lite som om -70-talet lever kvar i den faktiskt… Nån gång ska den få nya färger! Men känner jag mig själv rätt så kommer den nog att fungera som tidsmaskin ett bra tag till… / Maria

  • Frida

    Jag kanske kan assistera med sömnad om jag får mått, tyg och instruktioner. 🙂