Jag lyckades!

Så var det gjort! Min andra (Jo, jag har faktiskt varit med i Iggesundsmilen en gång i min ungdom) tävlingsmil. Och det var roooligt!!! Man hann liksom inte tänka på att man sprang. Det var musik, mycket folk och massa annat att titta på. Jag och Elin tog det ganska lugnt och gick faktiskt inte en enda gång på hela loppet! När det återstod 2km var jag grymt trött och när Elin glatt (ja, hon har tränat lite mer än mig…) deklarerade att hon tänkte öka farten lite sista km sa jag att vi ses i mål, men när hon väl spurtade iväg kom tävlingsmänniskan fram och jag hängde på hela vägen in i mål! Ingen höjdartid, men beviset finns här: http://www.tjejmilen.se/start/

Gå in under preliminära resultat och sök på mitt namn.  Nästa år ska det gå snabbare! /Maria

  • mamma pappa

    Grattis

  • Frida

    Man får gratulera!! 🙂