Vm-guld i tokigheter

Den titlen innehas ohotat av mina föräldrar, i alla fall om min älskade sambo får säga sin mening. (Och ibland är jag faktiskt beredd att hålla med honom…) I dag när det vankades litet kalas för den nybakade tanten tryckte de in jubilarens mormor och morfar i sin röda volvo och åkte ner 30mil från Hudiksvall till Sollentuna för att fira underskriven, ta sig en stärkande kopp kaffe med tillhörande tårta och sedan efter lite samvaro med sina barnbarn styra kosan hemåt, 30mil igen…

Det är sånna här tillfällen som jag är benägen att hålla med sambon, men samtidigt blir jag så varm om hjärtat att det nästan växer ut bröstet på mig. Puss och kram på er min underbara familj! /Maria

  • mamma pappa

    Puss och kram själv, 30 mil är väl ingen match,speciellt när man får läsa sånt här