Snorträsket är här!

Lilleman är nu inne på sin tredje veckan som dagisråtta  och nu hänger snoret som en stadig följeslagare på den näpna överläppen när helst man ser honom. Eftersom de på dagis går efter devisen att de andra redan är smittade i det här läget är det dagsformen, eller som det så populärt kallas; allmäntillståndet, som får avgöra, så än så länge går han på dagis som vanligt. Förhoppningsvis gärna t.o.m torsdag då hans mamma har en del viktiga saker att göra i skolan… Han spappa är ju tillbaka på jobbet för första gången sedan januari så vabba är kanske inte det mest ideala för honom nu…

Minns med växande vanmakt storebrors första dagishöst då han inte var på dagis längre än två veckor i sträck innnan smittorna hoppade på honom igen… Hoppas att lillebror trots allt ska ha arbetat upp ett lite bättre motstånd mot alla fula baciller… han har ju trots allt tillbringat en för hans ringa ålder avsevärd tid på dagis vid hämtning och lämning av storprinsen. I maj nån gång brukar smittovarningarna mattas något och vi kan sumera vinterns sjukdagar… /Maria

  • Frida

    Det ska bli jätteskoj att ni kommer till helgen men ni kan väl lämna bacillerna kvar i Sollentuna. 😉

  • mamma pappa

    Det är långt till maj. Har ännu inget arbete. Inte så dyrt att åka buss om det blir kris.
    Massa kramar

  • Än så länge är det lugnt… Skriker om det behövs! 🙂