Ur led är tiden…

Idag, med febrig lillprins som gnällig accessoar drog modern åstad och köpte vinterkläder! Storprinsens vinteroverall inhandlades, samt varma och sköna skor till det stundande höstrusket. Nu är det ju kanske inte alls så galet som det kan verka. Modern har utarbetat en känslig näsa för reor och hamnade idag på Babyland i Täby där de sålde ut förra årets färger på overaller till halva priset. ”Innefärgerna” för i år var visserligen snygga, men riktigt så besatt av att köpa barnkläder är ännu inte modern… trots att prinsarnas pappa kanske är av en annan åsikt… Så storebror får minsann tumla runt iförra årets färg och man skulle kunna tro att modern därmed kom hem med lite mer pengar på kontot än hon skulle ha gjort annars… Men då såg hon ju några tröjor på Lindex som storprinsen skulle bli så fin i… Och eftersom hon ”sparat” pengar genom att köpa overall på rea så stod hon plötsligt där i kassan och viftade med sitt kort…

Kanske har kungen i huset rätt när han anser att moderns logik ibland är lite bakvänd… /Maria