Ledig

Idag är jag ledig. Det känns konstigt. På tisdag ska vi bli opponerade på det vi hittills skrivit på vår uppsats. Det innebär att någon annan läser vad vi skrivit och kommer med synpunkter och frågor. Igår skickade jag och Elin in vårt material… Så idag har jag inget att göra. Eller jo, jag skulle kunna sätta mig och fortsätta med resten av uppsatsen… Den är ju på inga vägar ens i närheten av att vara färdig. Men både jag och Elin har bestämt att idag ska våra överhettade hjärnor få vila från allt vad tjocka metodböcker heter. Men det känns som sagt underligt…

Jag hade trott att vi skulle behöva sitta idag med, så barnen var uppskrivna på dagis och lite ful som jag är ibland (jo, drottningen i residenset kan vara det då och då) så lämnade jag dem där i morse och nu sitter jag här i tystnaden och dricker mitt kaffe och bara… sitter…

Däremot på måndag då jag har bestämt mig för att komma tillbaka till verkligheten igen väntar en ”att göra-lista” som är typ en meter lång… Men till dess är det helg! /Maria