Utan gråt och med gaffel!

Lillprinsen, som av någon, garanterat kärleksfull, anledning har fått smeknamnet ”minigrisen” av en av sina dagisfröknar har nu två dagar i rad lämnat moderns famn till förmån för någon dagisfrökens dito utan varken gråt eller krumbukter. En milstolpe i den lille pluttens liv som gör att han blivit ännu lite större och mer självständig. Lägg därtill att han har slutat med att kasta sig i famnen på mig när jag hämtar för att istället se lite butter ut över att behöva avsluta sin lek och gå hem… img_9950-450x.jpg

Minns med lite ångest den tid då jag eller fadern fick jaga storebror runt halva dagiset för att få med honom hem… Men så länge de tycker om att vara på dagis ska man väl inte klaga… Fast brottningsmatcher i kapprummet kan jag gärna klara mig utan…

Höll ju på att snuva er på den andra delen av rubriken! Den smeknamngivande dagisfröken förkunnade stolt att lillprins Solstråle minsann ätit upp hela lunchen med gaffel idag! Ännu ett steg mot de stora killarna… och hans mamma kan inte låta bli att tycka att hennes lilla bebis växer alldeles för fort just nu…/Maria