Den bistra verkligheten

img_0795-450x.jpgDrottningen var på 30-årsfest igår. Massor av champange, snacks och partyklädda brudar, för tjejfest var det. Det var vekligen jättetrevligt! (ordvalet här svallrar om drottningens ålder… för 10år sedan fanns inte alternativet att beskriva något som trevligt om det inte var en släktmiddag…) Men den hårda, kalla verkligheten kunde inte hålla sig borta och drottningen fick veta att en deltagare på festen just håller på att separera från sin sambo sen massor av år och en annan ligger i vårdnadstvist med sina barns far och vågade inte följa med ut för det skulle kunna vändas till hennes nackdel i tingsrätten sen. När vi sen kom in till stan och in på stället vi valt blev drottningen utsatt för två raggningsförsök inom loppet av en halvtimme. Det var droppen som gjorde att allt tråkigt till slut inte uppvägdes av allt roligt och drottningen tog pendeln hem. Väl hemma i familjen mörka, sovande residens kröp hon ner i sängen och kramade hårt kungens varma hand tills hon somnade. /Maria