Till slut

copy-of-img_0532-450x.jpgcopy-of-img_0538-450x.jpg

En kväll hände det bara… Lillprinsen stod och lutade sig mot modern där hon satt på golvet. Försiktigt lotsade hon sig ur hans grepp till han stod alldeles själv. När någon av föräldrarna tidigare dristat sig till dylika upptåg har Lillprinsen blivit helt utom sig av ilska och kanske ängslan, men icke den här kvällen. Istället spred sig det stoltaste leendet som skådats över hans näpna ansikte när han insåg att han kunde! Sen var han tvungen att kolla att det fungerade om och om och om igen… Hänförda åskådare till undret var faster Frida med tillhörande familj. Tyvärrinte kungen då dennne låg däckad av någon elak bacill i sovrummet.

Men han fick minsann vara med dagen efter istället då den nyvunna kunskapen ökades på med en massa steg…

Nu skulle man ju kunna tro att allt går som på räls efter det. Men favoriten är fortfarande att gå med gå-vagnen, även om äventyren utan den blir allt längre och längr. /Maria