Vi värnar om familjetraditionerna

Egentligen borde vi inte ens planera för annat. Det slutar ändå alltid på samma sätt. Igår hämtade jag hem småprinsarna från dagis efter sista dagen innan avresan för julfirande i Karlstad och som traditionen bjuder fick vi med oss en extra gäst hem. I natt vid 2-tiden vaknar kungen och drottningen av att lillprins Albin kräks ner hela sig och sin säng… Efter att ha sanerat både prins och säng var det bara att konstatera att släkten inte skulle få något besök under fredagen. I skrivande stund har unge herr Albin inte kräkts något mer än den enda gången i natt och vi andra har ännu inte fått stifta närmare bekantskap med vår objudne gäst. Så det verkar som om det faktiskt blir julafton i Karlstad i alla fall. Om nu inte gästen får för sig att smyga in igen…/Maria