Besöksförbud?!

Appropå lillprinsens tillstånd vill drottningen tillkännage att hon starkt funderar på att införa besöksförbud på och av slottets befolkning eftersom kanaljen uppebarligen har gjort till sitt signum att smitta så många som möjligt. Första magsjukan kom när kusinen med sällskap var här och hälsade på i november. När vi skulle till farmor och fira jul blev han så sjuk att vi fick fira julen hemma och idag kom prinsarnas morbror och hälsade på för lite samvaro och en plats på soffan i natt… Men han beordrades av drottningen att hitta annan sovplats och fick smita iväg förhoppningsvis osmittad, men med det facit som lillprinsen visat upp hittills bör han inte ha för höga förhoppningar… Så alla ni därute som längtar efter oss och som vi läntar efter… Vi ses till sommaren då smittorna förhoppningsvis är över för den här säsongen. Väl mött när tiderna blivit ljusare! /Maria