Äckliga familjen!

Vid en av lillprinsens magsjukor i vintras så kom en av kaskaderna på den stora tv-rumsmattan. Den blev hjälpligt skurad mitt i kaoset och sen rullades den ihop i väntan på grundligare rengöring. Och den har väntat och väntat och väntat… Som ett dålig samvete har den legat där i hörnet och kungaparet har nästan kunnat höra hur bacillerna förökat sig där inne medan de själva legat i soffan och tittat på tv… Men så idag togs det tag i problemet och paret har turats om att stå på knä i badrummet med skurborsten i högsta hugg. Nu står den tvättmedelsdoftande mattan på tork på balkongen och kungen blev så ispirerad att han efter avklarad mattvätt tog sig an att skura hela badrummet. Den något mindre städenergiska drottningen ansåg sitt dagsverke gjort och flydde till andra delar av lägenheten. /Maria