Drottning på rymmen

I morgon rymmer drottningen hemifrån! Hon kommer sätta sig på tåget helt solo mio (Tja, andra passagerare kommer väl att åka med…) och åka upp till Hudik där drottningens mormor ska firas på sin 75-årsdag. (Födelsedagen var egentligen den 26/1 men att ena hela släkten om kalasdatum är lättare sagt än gjort) Om drottningen ska vara helt ärlig ser hon faktiskt fram emot att få vara ifrån sina närmaste kungligheter i ett dygn. Det ska bli skönt att få sitta och prata med sina släktingar utan att ha minst ett barn som pockar på uppmärksamhet. Lite känns det som att drottningen kommer att få vara bara drottningen för en dag och inte mamma/drottning… Fast det där låter som om kungafamiljen är en belastning för drottningen… så känns det ju inte… Det är svårt att förklara, men lite skönt ska det bli att inte bli väckt klockan 6 på söndagmorgon av en liten lillprins som vill ha välling… Drottningen kanske dristar sig till att ta en sovmorgon! Det vore något att skryta om sen 🙂 /Maria