Det lönar sig att gnälla ibland

Den som trodde att en kurs liksom vara avslutad när man klarat av sista lektionen och lämnat in alla uppgifter går inte på Lärarhögskolan… Upp till tre veckor har lärarna på sig att rätta och tänka och komma fram med ett betyg. En tidsfrist som allt som oftast överskrids. Ansvarige för drottningens kurs under höstterminen tar dock priset som den mest senfärdigaste hittills… Drottningen och hennes vapendragare fick ju ett sååå välförtjänt VG på sin c-uppsats och eftersom nämnde kursansvarige deklarerade tidigt under kursen att det var uppsatsen som låg till grund för betyget har drottningen tålmodigt väntat på att det så vackra VGét ska registreras på hennes poängsida. Hon har väntat och väntat och väntat. Och så i måndags, inte mindre än 8 veckor efter kursens slut möttes hon av ett… G! Lite småsur muttrade hon ett par dagar innan hon tog mod till sig och mailade kursansvarige och frågade hur det kunde komma sig att betyget blev G fastän uppsatsen fått ett VG. Då visar det sig att den ansvarige gett drottningen fel betyg! Men han lovade att det skulle rätas till. Så medans drottningen väntar på att allt ska fixa sig, vilket säkert tar 8 veckor till kan hon inte låta bli att undra över om det sitter någon klasskamrat därute och är överlycklig över sitt VG och huruvida den ansvarige borde ha det ansvar han har och att det trots allt lönar sig att vara lite jobbig ibland… /Maria

  • Frida

    Det är ju lite skrämmande att de kan ”råka” sätta fel betyg. Tänk om du inte sagt nåt…

    Grattis till VG:et! 🙂

  • Maria

    mm… kan ju säga att jag inte är speciellt förvånad att just den här herren gör det… mer tankspridd får man leta efter