Kungliga äventyr

Prinsarnas mormor och morfar har ju som bekant gästat residenset. Kungaparet var inte sena att utnyttja besöket för lite äventyr på egen hand. Efter middan på fredagen begav de sig till ortens bowlinghall för lite klotrullande. För båda med skiftande resultat. Mest skiftande för drottningen som blandade dubbelstrikar med att skjuta i rännan tre gånger irad… Kungen vann tämligen lätt över den klotspridande drottningen utom den rundan då hon lyckades med dubbelstriken. Efter det fortsatte kvällen med öl och karaokelyssnande på först en av pubarna i Sollentuna c och sedan på lokalpuben i området… Vid 12snåret avslutades kvällen med pizzaintag innan kungligheterna smög hem och sussade för att inte vara allt för trötta dagen efter då prinsarna återfördes till deras omvårdnad eftersom mormodern och morfadern checkade ut redan vid 9 på morgonen. I kväll skulle egentligen drottningen ätit middag och smuttat vin tillsammans med två gamla kompisar men sjuka barn sätter stopp för det (inte kungaparets dock). Med facit i hand var det nog tur i oturen eftersom drottningen starkt tvivlar på att hon i sitt nuvarande tanttillstånd skulle klara av att vara vaken till efter 12 två kvällar i rad…/Maria