Ensam i lägenheten…

Nja, det var väl inte riktigt sant, prinsarna ligger och sussar i sina sängar. Men kungen är ute på konferens i skärgården och sitter väl för tillfället och hinkar öl med sina arbetskompisar. Hoppas att han får det roligt och att vädret är bättre ute bland kobbar och skär än här inne på fastlandet. I morgon är det planerat att prinsarnas mormor och morfar ska komma på besök och med dem drottningens saknade och allt för sällan träffade lillasyster. Men om besöket blir av återstår att se… idag när drottningen kom med prinsarna till dagis (kungen hade blivit befriad från dagislämningstjänst eftersom drottningen fruktade att mer bärande än nödvändigt av den tunga packningen han hade med sig skulle medföra benbrott) möttes hon av en käck lapp som meddelade att det gick magsjuka på lillprins Albins avdelning. Rent instinktivt ville drottningen vända hem med prinsarna igen för att förhindra smitta, men i potten låg 6 timmars fysikundervisning… Drottningen chansade, lämnade prinsarna, åkte till skolan, hade en av de bästa och mest lärorika dagarna hittills under kursens gång och sitter nu här och väntar på att lilleman ska börja kräkas… Återkommer med rapport i morgon. /Maria