Ensammen i natten

Lördagskväll, videokameran surrar i bakgrunden med barnlek som jag bara tills för en stund sedan funderade på vilka som låter ungarna vara ute och leka vid denna tiden.
Men så insåg jag att det var inspelade ljud från då jag satte upp kameran för att filma åskvädret som missade Sollentuna.
Fick tidigare ett samtal från Maria som inte fått nog av resande och drog till London med en polare och lämnade mig själva med barnen en helg.
Har funderat på om jag någonsin har haft barnen själv nästan 3 hela dagar tidigare. Jag vet att jag lämnat de till Maria vid minst 2 tillfällen då jag glassat iväg på konferans med jobbet över en långhelg.

Förutom allt tjat om att spela har det gått rätt bra, ett litet orosmoln är ju att Albin inte åt någon middag och såg riktigt trött ut redan vid bolibompa.
När jag insåg att han skulle somna framför TVn så insåg jag att om han bara får i sig någon mat så han inte vaknar tidig vrålhungrig så får han gärna äta välling nu före han somnar helt.
Bytte blöja och tyckte han verkade varm, tog tempen och ja… 39.1 grader vare det…
Hoppas det nu stannar med lite feber som kanske får han och sova längre för den delen imorgon.

Då dagen idag spenderades med en spelförmiddag, godisköpande före lunch… Sedan när vi kom hem somnade albin i sängen.. Och när han väl vaknade käkade vi lunch och klockan var redan då sent för att få något gjort. Eller det fick vi ju… Städa, dammsuga och skurning blev eftermiddagsnöjet.

Imorgon var planen att åka och köpa en vit t-shirt att trycka blixt-trycket på. Men killen har fått mina gener och är inte intresserad av att vänta. Han rotade fram en vit gammal t-shirt som passade som han tyckte vi skulle trycka på. Och så förväntansfull han var av att få trycket på den gick det inte att neka. Även fast att han fick stanna upp seeent bara för att det var påkommet så sent på kvällen.
Stolt posering

Planen är nu att han ska ha på sig t-shirten imorgon… Sedan finns inga mera planer. Kanske att visa upp min nya reklam-pelare för andra än Albin här hemma…