I väntans tider…

Blidde ni nyfikna nu! 🙂 Det är bara kungaparet som sitter färdigpackade och väntar på att taxin ska komma och ta dem till Arlanda… Två (!) timmar är det tills den kommer och tiden sniglar sig fram. Inte blir det bättre av att det är mitt i natten och drottningen är så trött i kroppen att hon helst av allt skulle vilja sova, men lite resfeber sätter stopp för de planerna. Storebror i familjen har en tendens att få växtvärk när det är något stort på gång. Åtminstone har föräldrarna trott att det varit det. Men kanske är det så att det är spänningen av att gå och vänta på något som gör att han får ont i benen. Drottningen känner nämligen av samma symtom just nu… Drottningen är inte nervös över att lämna prinsarna i en vecka, utan mer för själva resan… Det var länge sedan hon var ute på vift nu, många år sedan sista stämpeln i passet… Det ska bli så roligt! /Maria