Stiltje och Londonresa

Oj, så länge sedan det vara jag bloggade! Jag har hunnit med en resa till London, men det har ni ju fått reda på ändå av Johannes. Hur resan var? Hur bra som helst!

Den började med tax-freespanande och barhäng på Arlanda. Sen tog det lite tid att ta sig från Gatwick till vårt vandrarhem eftersom vi hoppade på fel tåg… dock gick tåget åt rätt håll så vi kom i alla fall in till London och inte ut på landet… Vandrarhemmet var som klippt ur en back-packers dagbok och min första tanke var att ”Shit, här kan vi ju inte bo!” Men det gick alldeles utmärkt och jag upptäckte efter ett tag att det faktiskt bodde en hel del människor över 20 där med…

Vi hann med en dag i Brighton, lite shopping, kvällsvandring bland segerrusiga spaniorer och massor med god mat innan resan avslutades med godis och läppglansköpande på flyygplatsen innan vi blev eftersökta i högtalarna och var tvungna att springa till planet…

En tradition har startats anser både jag och Elin som redan spånar om vart nästa sommarresa ska gå… /Maria

  • Frida

    Shoppa ni så mycket godis och läppglans att ni glömde bort att flyga hem? 😉

    Lät iaf mycket trevligt med en tur till London.

  • Japp, gick i godan ro och valde bland alla godbitar och nyanser, vette katten hur tiden kunde gå så fort men helt plötsligt började de ropa efter oss…