Back to basic

Johannes har i egenskap av pillerknaprande diskbrockspatient varit sjukskriven på halvtid i ett par veckor. Då han pga allt pillerätande ändå mår rätt bra har det varit två helt underbara veckor med en man som kommer hem vid 2-snåret. Vi dricker lite kaffe för att sedan gå och hämta barnen och handla TILLSAMMANS. Bara det att inte vara den som alltid själv sköter all inhandling, dagishämtning och middagslagande har varit så skönt. Och vad mycket vi hinner prata med varandra när vi har hela eftermiddagarna ihop!

Nu är det heltid som gäller igen fr o m måndag så då är det tillbaka till gamla mönster igen… De här veckorna har fått både mig och Johannes att inse vilken lyx det skulle vara om han jobbade deltid. Det känns som om det skulle vara värt att få lite mindre pengar!

Men det skulle vi kanske ha kommit på lite tidigare. Fr o m årsskiftet har jag förhoppningsvis ett eget jobb att gå till och då får vi inte de där sköna eftermiddagarna ihop ändå… /Maria