Framtiden är här

På 50,60-talet tror jag så skulle man gissa på hur vi skulle leva på 2000-talet. Nu har jag infriat en av deras gissningar. Att man inte längre äter mat utan man äter ett piller som innehåller allt man behöver.
Nu är det inte 1 pillar utan just nu käkar jag 13 till 17 st piller PER DAG!
Det är så många så man behöver inte äta så mycket mera…

Låt er beskåda arsenalen av piller som min kropp får ta hand om.
Av burken käkar jag 2 piller 4 gånger/dag… Ett annat paket är det 1 piller morgon och kväll. Det 3:e paketet är det 1-4 piller per dag vid behov (då det gör ont).. Och den sista är det 3 piller / dag. Måste föra bok vilka piller jag tar när då man inte kan minnas när och vilka piller man tagit på en dag.
Såhär står det på FASS.se på 2 av dessa askar:

Beroendeframkallande medel. Iakttag största försiktighet vid förskrivning av detta läkemedel.
Narkotiskt analgetikum

Orsaken är diskbråck enligt dagens undersökning och är från idag sjukskriven 50% då jag inte ska sitta stilla en hel dag resten av månaden.
Om det inte är bättre då så får vi se vad nästa steg blir, förhoppningsvis fungerar ryggen bättre då.

Förutom att man blir dåsig, trött och hög på de piller jag äter nu så är det jobbigaste att jag inte kan gå längre sträckor. Efter 10 meter så börjar det göra ont även med full medicinering så då blir det haltande myrsteg. Ser ut som en gammal gubbe när jag tar mig fram.

Imorgon ska jag ta mig till jobbet för en halvdag, förutom att jag är halvhög så kommer det jobbiga vara att ta sig från pendeltåget till jobbet som är en bit att gå. Lär ta en stund att traska den biten i min takt.
Och sedan behöva hålla sig undan för alla stressade morgonresenärer… Får väl se om jag kan ta mig från pendeln överlevande eller om jag blir nedtrampad! 🙂

  • Frida

    Nå, hur gick det att ta sig till jobbet?? Blev du nertrampad av alla stressade pendlare?