Människor med vett och ovett

Så här glada var i mål förra åretPå söndag är det dags för tjejmilen. Jag och Elin är anmäldda men av olika orsaker, för mig mest p g a en sjukdomsfylld sommar, är ingen av oss i speciellt bra form för att ta sig runt 1 mil. Men medan en av oss har vett att förstå det (det är tyvärr inte jag!) och väljer att inte vara med är den andra av den åsikten att har man anmält sig ska man för sjuttsingen genomföra det med och dessutom går det att ta sig runt 1 mil ändå… Den mer vettiga av oss har lovat att komma och hålla den ovettiga sällskap och agera hejjaklack. Kan nog behövas då jag helt ärligt börjar fundera på vad det är jag ger mig in på… Förra året hade jag ju trots allt tränat betydligt mer… Hur det går återstår att se men en rejäl träningsvärk lär vara att vänta i början av nästa vecka. /Maria