Skrivkramp

Att det ska vara så svårt att skriva ett CV! Jag har suttit ett bra tag nu och fått ur mig mitt namn och adress och telefonnummer (heja mig!!!) och ett inledande stycke som är på 4 rader…. Jag är ju urdålig på sånt här! Jag har ju fått de flesta av mina jobb genom kontakter… sista gången jag skickade in ett regelrätt CV var när jag sökte jobbet på Taxi Stockholm för, vad kan det vara, 7 år sedan…

Och att söka jobb så här, liksom skicka till alla och hoppas på att någon svarar har jag inte gjort sedan jag kom hem efter jorden-runt-resan för sisådär 10 år sedan… Det känns lite läskigt att jag verkligen inte har något att göra alls efter december om jag inte får jobb…/Maria

  • Frida

    Usch ja! Det där kännerjag igen så väl.

    Namn, adress och telefonnummer är en suverän början! Heja dig! Vet inte om de har ändrat att man ska skriva med personnummer, men det gjorde iaf jag på mina när jag sökte jobb. Skriver du ditt personnr så har du kommit ännu längre!

    Heja heja!

  • Maria

    🙂 Ska genast skriva dit det! En rad till som sagt!