Mera spring i benen, tydligen

En kompis som bor tvärs över gatan och hennes familj har alltid varit värsta hurtbullarna. Det var hon som drog ut mig i spåret och fick mig att komma igång med joggandet för flera år sedan… Nu är de anmälda till Bellmanstafetten, vilket är en stafett för 5-mannalag där varje deltagre springer 5km. Men, för det är naturligtvis ett men med, annars skulle jag inte skriva om det i bloggen… Min kompis mamma har blivit sjuk och kan inte vara med så hon frågade mig. Jag svarade ja, efter att ha försäkrat mig om att tiden inte var av någon större betydelse…

Så nu ska jag ut och springa igen! Här filmar de dessutom deltagarna när de växlar… räcker det inte att det alltid knäpps läskiga kort på sånna här tillställningar… (man är ju inte speciellt snygg när man kommer flåsandes röd i ansiktet och helt slut…) Nu ska man beskådas på film med… På tisdag ska man tydligen kunna se sig själv på film… jag kan knappt bärga mig! /Maria

  • Frida

    En sån kompis skulle jag behöva just nu, som drar ut mig och springer eller nåt. *nyper mig själv i fläsket*

  • Fast det nog ren desperation från hennes sida då hon anmält sig till 5-dagars, ,men inte tränat på jättelänge… så hon såg sin chans att slippa träna ensam 🙂