Jag har fått jobb!

Johannes har redan varit före mig med att berätta men ni måste ju få höra det från mig med. Igår ringde chefen för den förskolan med hörselskadade barn och frågade om jag ville ha tjänsten och idag var jag där och skrev på anställningspapper. Det ska bli så kul! Och jag kan egentligen inte fatta att jag verkligen fick jobbet, jag kan ju så lite teckenspråk. De lovade att kika runt om det finns någon kurs att skicka iväg mig på innan jag börjar, men om det inte finns lovar de att jag kommer lära mig snabbt ändå… hm… det tror jag säkert, men det kommer inte vara lätt…

Så idag har jag varit nere i källaren och rotat fram mina gamla papper från när jag läste teckenspråk i gymnasiet. De tillsammans med det material jag har hittat på nätet hoppas jag ska friska upp minnet så passa att jag åtmindstonde förstår lite när jag börjar den 12 januari!

/Maria

  • Farmor Anne

    Heej, Frida och jag gick en teckenspråkskurs ( kort ) när vi bodde i Kil. Frida har säkert boken kvar ( som jag betalade men finns hos Frida grr.) Den kan du låna så de så. Ja som du förstår har jag nu läst vad du fått för jobb hihi. Kjam igen och lycka till

  • Maria

    Den behöver hon inte leta fram… jag har beställt en redan som är på väg hem till mig nu… Tack ändå 🙂