Meningsutbyte i hallen

I morse skulle barnen till dagis före frukost. Jag stod ensam i hallen och klädde på dem eftersom Johannes åkt iväg tidigt idag.  Då säger Jesper:

– Det är bra att äta frukost på dagis för då är det mindre tjat. Något förvånad säger jag:

– Oj då, då måste jag börja tänka på hur mycket jag tjatar, det är ju inte så mysigt att höra tjat hela tiden.

-Fast Albin tjatar också, svarar han då.

Hm… kanske måste se över samtalsämnena vid frukosten här hemma… Å andra sidan ändrar han åsikt åsikt oftare än han byter byxor just för tillfället så det kanske har ändrat sig till i morgon… Men jag ska nog ta mig en funderare ändå på vad det är jag faktiskt säger här hemma på morgnarna… /Maria

  • mormor och morfar

    tjatar säkert inte speciellt mycket, bara att dom ska skynda sig lite för att hinna till dagis. behövs ju inte när man äter frukost där
    Kram mamma

  • Tack det var skönt att höra att du inte tror det…