Nya jackor inhandlade

Man kan ju ifrågasätta förståndet hos de vuxna i hushållet när vi mitt på dagen idag bestämde oss för att åka iväg och kolla in en ny, lite varmare jacka till Jesper. Lönehelg och klockan hade dragit sig över till eftermiddag… Mycket riktigt var det knökfullt med folk i köpcentret. Hamnade på Stadium där Johannes provade några jackor, han har vallat runt mig för att prova ut en ny jacka i en månads tid så idag tvingade jag honom att inte bara prova utan också köpa.

Sedan bar det av till H&M för att se om vi hittade en något till Jesper. Jag hade för mig att jag sett jackor där för 300 kr. Jesper hittade en grön jacka som han bestämt skulle ha, den och ingen annan! Saken var den att den kostade 400 istället för 300 och det tyckte vi stora var för dyrt för en jacka från den butiken. Bättre då att köpa en ordentlig på någon sportaffär. Det beslutet togs inte emot nådigt att unge herrn. Han blev superarg, gömde sig under en klädstång och försäkrade att han skulle ha den jackan och INGEN ANNAN! Efter att ha dragit fram surpuppan fick jag bära ut honom från affären. Inga argument för att titta på en annan jacka gick hem.

Väl på Stadium, igen, hittade vi en svart Everestjacka med blå och vita detaljer. Jesper förkunnade allvarligt att det var den här jackan han ville ha och INGEN ANNAN! Nu var den på H&M glömd och han blev jättearg när vi lämnade affären för att sätta oss och fundera lite. Det slutade med att vi köpte jackan på Stadium, trots att den kostade lite mer än den på H&M. Vår lille åsiktshoppare hann inte ändra åsikt igen och åkte hem nöjd och glad över sin nya jacka… /Maria

  • Kanske ska nämnas att vi började redan förra hösten att leta efter ny jacka och det blev aldrig någon köpt… 🙂

  • Frida

    Det där med förståndet verkar vara ett släktdrag. Vi drog också ner på stan idag för att kolla jackor.

  • Farmor Anne

    Lustgt va. Här handlas det jackor oxå lite väl dyra men förhoppningsvis bra. Emils kostade 999:- ,(rea). Emmas som är köpt några veckor tidigare 1200:-. Tvingade Peter att betala hälften så de så.