Varning för naket!

Kan inte bli naknare än såhär… Man ser det mesta!

Det är såhär ett diskbråck ser ut alltså, mätte upp det till 9mm utstick ut i den vita massan. Kan det vara ryggmärgen eller?
Ska bli intressant att i nästa vecka få veta vad doktorn säger om det. Är det mycket eller litet? Som förväntat eller värre…

Morgonens magnetröntgen av ryggen i den läskiga apparaten... Jag har ju skiktröntgat skallen för några år sedan, det var ju inte så läskigt. Men det var inte magnetröntgen fick jag reda på utan det var radiovågor tror jag han sa.
Denna maskinen var mycket större och fasligt mycket mera ljudlig, så att man var tvungen att ha hörselkåpor.
Efter undersökningen frågade jag lite om maskinen och fick lite info om hur starkt magnetfältet verkligen är. Mins inte detaljerna men jag skulle inte rekommendera att ha metallföremål i handen eller så! 🙂
Sökte på youtube om krafterna och hittade detta från göteborg: http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=byRIwDk21sw

Hittade även en fin demo hur det går till på vårdguiden (klicka nästa längst ned)

Magnetfältet efter den är avstängd är även den kraftig..
Han skulle faktiskt visa det efter undersökningen med mitt bälte. Men den var en legering som inte fungerade tyvärr.. Annars skulle jag få känna hur den drar in den...