Snart är det slut!

Nu har vi fått datum för redovisning av sista kursen. Den 7 januari kommer detta att ske… Som det ser ut nu kommer det bli en promenadseger! Nä, kanske inte, men vi ligger bra i till i tid och jag räknar med att vi kommer vara färdiga med uppgiften till jul. Sedan behöver vi ju finslipa till en bra redovisning men det ska väl inte vara några problem. För er som inte är uppdaterade gör jag som sista kurs ett projektarbete på en skola i Vallentuna. Där har de installerat s k activboards,nya tidens ”svarta tavlor” som fungerar som projektorer kopplade till datorer ungerfär. Vårt projekt är att göra ett program med språkutvecklingsövningar som eleverna ska kunna göra på dessa tavlor.

Det är verkligen superkul! Så den 7 januari har jag mitt sista tentatillfälle på Lärarhögskolan och sedan är jag klar! Dagen efter börjar jag på mitt nya jobb 🙂 /Maria