Äntligen fredag!

Oj, säger jag bara. Jag har haft en tuff vecka… Just idag tvivlar jag starkt på min förmåga att bli bra på mitt jobb… Veckan har varit full av glömda saker, jag har fått göra om och göra rätt…vi har en liten 1-åring som nyss börjat som är jättearg och ledsen hela dagarna fortfarande och han suger massor med energi från den som har honom, till det kan jag även lägga otydlighet om vad som ska göras och att jag känner att det nu förväntas att jag ska kunna… lite åtminstone…

Men lite positivt finns, jag har börjat bli bättre på teckenspråket, kontakten med barnen är jättebra och jag har äntligen börjat få in dagsrutinerna i kroppen..

Jag tycker fortfarande att jag haft supertur som fått ett toppenjobb och jag har räknat med att det ska bli jobbigt så det här är egentligen bara enligt planerna, men lite helg skadar inte just nu… 😉

/Maria

  • Frida

    Klart det är jobbigt i början men jag är övertygad om att du kommer bli superbra på ditt jobb!