Folks gnäll späder på växthuseffekten

Vad folk gnäller på internet. Så fort det går att vara lite anonym och lämna en kommentar på något så är det mest gnällspikar som gör sin röst hörd.

Välkommen att läsa kommentarerna på www.idg.se, 9 av 10 brukar handla om gnäll av något slag. På artikelns formuleringar, rubriksättning, ämnet eller vad artikeln handlar om. Desamma gäller på alla kommentarsmöjligheter som finns på diverse artiklar och bloggar (förutom denna då, där kommentarerna är sällsynta. Men om någon skulle kommentera som inte är familj skulle det förmodligen vara gnäll över något).

Har idag premiär kommenterat morgonpassets hemsida/blogg/artikel/nyhet eller vad de nu postar för något på sin sajt. Och det är väldigt många som har åsikter om hur dåligt morgonpasset är, hur dåliga programledarna är osv osv… Jag förundras hur man istället för att med ett enkelt klick på av-knappen kan göra något annat istället lyssnar vidare på hela programmet och sedan tar sig energin och spanar in hemsidan. Och när man väl är där så passar man på att skriva lite dryga kommentarer om programmet, programledarna eller innehållet.

All denna negativa energi genererar kroppvärme i upphetsning och värmer upp planeten. Så lätta på gasen och fokusera på det som verkligen spelar roll här i livet.

  • Maria

    Du har helt rätt, jag har funderat över precis samma sak… varför stänger de inte bara av…