Kick-off

I morgon är det desutom kick-off på Münchenbryggeriet på Söder Mälarstrad.  Det är lite kul att få äta och dricka gott, men det känns lite konstigt att gå på fest utan att känna någon… Jag kommer dessutom att vara helt dödstrött efter att ha jobbat hela veckan. Räknar med att det blir ganska snabb hemfärd efter maten…

En rolig sak är att min gamla gymnasiekompis Sandra kommer att vara där! Hon är klar från Lärarhögskolan nu, precis som jag och hon har fått jobb inom samma företag, fast ute på Tyresö där hon bor. Det var lite roligt när vi ringde varandra och berättade om våra nya jobb… Jag hade fått svar från mitt några veckor tidigare, men inte sagt vad företaget hette. Så ringer hon och berättar att hon ska börja jobba inom ett privat företag med det namnet… – Öh, jag med… Lustigt /Maria