I klipphimlen

Klipphimlen

Klipphimlen

Albin hamnade i klipphimlen nu på kvällskvisten då vi börjat riva ned skyddspappen. Klipp Klipp KLIPP!..

Nu är taket färdigmålat och det är inte glänsande vitt.. Utan matt och vitt som det ska vara. 150kr i material + några timmars jobb borde ge 15000kr i bättre pris vid försäljning?

Imorgon kommer en mäkare förbi att värdera lägenheten och vi ska även höra om det finns några klara värdehöjande tips. Mest funderar vi på om man skulle investera i lite nya vitvaror före vi säljer om det kan boosta intresset och köplusten lite extra.

En skön sak är att 3an som ligger i grannhuset som sitter ihop med detta har sålts! YEAHOO! Den var för första gången ute till försäljning i september då allt bara stendog. Blev ingen försäljning då så den kom ut för någon vecka sedan igen och i söndags var det visning på den igen. Men istället för en visning så har mäklaren satt upp lappar att den redan är såld och visningen är inställd.
Tittar man sedan på utgångspriset på en annan 3a till salu med samma planlösning som vår så går den ut på 1.2Mkr och deras badrum är orginal samt köket inte är något vidare jämfört med vårt. Det ger lite indikation vad vi kan hamna på.. 🙂

  • Frida

    Hoppas ni får bra med kosing för lägenheten om ni väljer att sälja.