Startar om igen

Då startar vi om motorerna igen med att leta hus att flytta till om inte något osannolikt inträffar som att vinnaren i budgivningen ångrar sig eller att banken inte ger lån. Eller något annat helt osannolikt.

Vi var hela tiden 2 budgivare, vi och en till som jobbade oss uppåt. De gav upp före oss så skulle vi fortsatt på samma bana skulle vi vunnit. Men sedan kom det en 3:e part som inte var säker på köp. De tog tydligen en ny visning igår och efter det blev de säkrare på köp och drog till att höja vårt annars vinnande bud med 50’000. Och även fast vi skulle kunna betala mera så är det inte värt det.

Marknaden har alltså sagt sitt om priset och vi tar ny tag och letar vidare.

En sak är klar idag och det är att vi nu gett fastighetsbyrån uppdraget att sälja denna lägenhet. Gjorde en special arvodesskala där vi prutar om den går under vad vi hoppas på och går den upp lite en bit över så får mäklaren ett större arvode än normalt.

Idag gick jag även på jouren igen, förra gången var den jobbig att ha. Denna veckan känns det bättre. Iaf just nu… Inte lika jobbigt, kanske för att vi endast har planer på att städa upp hemma och rensa skräp samt köpa nya vitvaror för att fräsha upp lgh inför en försäljning.