Äntligen!

Två snyggingar i en smäll!

Två snyggingar i en smäll!

Nu har jag utnyttjat min nyrika ställning som löntagare, i motsats till bidrag- och låntagare, och äntligen köpt en ny mobiltelefon. Den jag hade är Johannes gamla som han inte ville ha för att den inte är speciellt bra… sophinken liksom… Mina krav har varit följande: Jag vill kunna knäppa kort som duger att sätta in på bloggen, eftersom jag aldrig är hemma nu för tiden är jag aldrig i närheten av vår riktiga kamera… och så ringer jag inte alls nästan, så den får inte kosta en massa i månaden heller… Kanske inte så svåra kriterier, men jag hatar att gå in i telefonaffärer och behöva prata med säljare om saker jag inte har någon koll på… Jag får alltid en obehaglig känsla av att bli pålurad något, eftersom jag inte har en aning om vad som är bra och inte.

Men nu slog jag till i alla fall, det blev en Sony Eriksson c902. Den är röd och snygg och har fler megapixlar än de flesta andra mobiler… om det kommer göra någon skillnad på mina bilder återstår att se… /Maria

  • Frida

    Grattis! 🙂