Semester!

Semesterbild från förr

Semesterbild från förr

Äntligen har även jag semester! Två veckor efter barnen och en vecka efter Johannes kan även jag säga att jag är ledig. Fem veckor ligger framför oss med lata dagar och minimalt med måsten och planer…

Men samtidigt måste jag säga att det är tråkigt att inte få jobba på 5 veckor! Speciellt nu under sommarveckorna har det varit superroligt att jobba. Vi har slagit ihop avdelningarna så man har fått jobba med både annan personal och andra barn än man i vanliga fall gör. Det blir så himla roligt att jobba så gränslöst! Man lär känna både barn och personal på ett helt annat sätt än man gör under året då man ofta håller sig inne på sin egen hemvist…

Semester i all ära, men jag ser redan fram emot att komma tillbaka till jobbet i augusti 🙂 /Maria