Svårt att sova

Vårt familjerum

Vårt familjerum

Hotellnatten i Gävle blev inte riktigt som vi tänkt… Det visade sig att vårt rum låg på första våningen mot en stor, dubbelfilig gata. Något som kicksökande  Gävleungdomar utnyttjade till att duellera mot varandra natten igenom. Gång efter gång vaknade vi av att det gasades utanför rummet så att det skallrade i fönterrutorna…

Inte riktigt vad man vill ha för 1000 kronor per natt…

Dagen efter vid utcheckningen var det en stackars färsking i receptionen som inte ens hade lärt sig datorn än så där kändes det helt meningslöst att klaga…

Väl hemma skickade jag ett mail där jag anmärkte på problemet + att vi fått betala mer för rummen än vad som sades vi bokningen. Till svar fick jag att jag självklart fick tillbaka pengarna, men att de inte kunde göra något åt trafiken… Påhejjad av Johannes svarade jag att det var dålig stil att bara skjuta ifrån sig problemet eftersom vi med all säkerhet inte var de första som klagat, följt av lite olika förslag på vad som skulle kunna göras för att minska störningarna,  efter det har jag inte hört ett ljud…

Får väl se om de har mage att bemöta det småningom… /Maria