För 6 år sedan…

…såg vår då inte så stora kille ut så här i morfars famn:

Nästan 1 månad gammal!

Nästan 1 månad gammal!

I morgon bär det av till första skoldagen jag kan inte förstå hur fort tiden har gått! Vår lilla bäbis har växt på sig och blivit en snäll och glad kille som är extrem djurvän och älskar att åka på cykelturer med pappa.

Han kan tjura när han inte får som han vill och när han är arg får den som är föremål för ilskan veta det på en gång.  Men allra mest är han vår älskade Jesper som med sina glittrande bruna ögon och sin fina humor gör vår vardag så härlig. Han är klok och fundersam och klurig. Han är duktig på att bygga legomodeller och läser med stor koncentration bygganvisningarna.

Han tycker om att skoja och har mer än en gång lurat oss med sina tricks och skoj! Han tycker att det är roligt att leka med sina kompisar, men gillar också att sitta för sig själv och pyssla i sin säng. Han är vår älskade Jesper och som i morgon tar klivet in i skolvärlden.

Vår stora kille!

Vår stora kille!

/Maria